duminică, 2 martie 2008

NE-AM MUTAT!

Daca v-au placut articolele noastre si le-ati citit cu placere,noi v-am rasplatit cu un nou domeniu!
Blogul mondenitati s-a mutat la adresa: mondenitati.info!
Va asteptam cu articole proaspete!
Acest blog va ramane decat o arhiva!

Pamela Andreson din nou la judecatorie


Starleta vrea sa anuleze casatoria cu Rick Salomon pe motive de inselaciune.Desi s-au facut publice actele de depunere a divortului nu se stie pe ce motive il acuza de inselaciune.
Cei doi s-au casatorit in Las Vegas si au declarat ca nu se vor desoparti niciodata, totusi au facut-o si nu mai e nicio sansa de impacare.

Sun a preluat MySQL


Dezvoltatorul de aplicatii open-source MySQL a fost preluat de catre Sun Microsystems cu aproape un milion de dolari, totul finalizandu-se pana la sfarsitul anului.MySQL e cel mai importanta companie de aplicatii open-source, egaland cu copmpanii ca Microsoft si Oracle.

"4.3.2" vs "California Dreamin'" la Gopo


Distinsul film romanesc, premiat la Cannes cu Palme d'or, figureaza si la premiile de film Gopo la categoriile Cel mai bun film de lungmetraj, Cea mai bună regie şi Cel mai bun scenariu - Cristian Mungiu, Cea mai bună actriţă într-un rol principal (Anamaria Marinca), Cel mai bun actor într-un rol secundar (Vlad Ivanov) sau Cea mai bună actriţă într-un rol secundar (Laura Vasiliu).
Un alt film cu care este in "duel" este California Dreamin' nominalizat la tot atatea categorii de asemenea premiata la Cannes cu marele premiu la categoria „Un certain regard“ de anul trecut.
Un critic roman sustine ca in Romania sunt produse prea putine filme, iar acelea scad de la an la an si are dreptate, romanii nu au idei marete(si nici materiale si locatii bune) pentru filme de exceptie.

Heineken face investitii


Compania condusa de Edwin Botterman, Heineken a anuntat cumpararea fabricii de bere din Mures, pretul achizitiei ne fiind facut public.Vechiul imbuteliator al fabricii era Newmarkt, iar pentru Heineken, cota de piata va creste de la 26% la 31% pe piata romaneasca.

sâmbătă, 1 martie 2008

Halle Berry isi scoate parfum


Castigatoarea la Oscar a celei mia bune interpretare pentru pelicula Monster's Ball, vrea sa lucreze cot la cot cu o companie de parfumuri in lansare unui parfum personal.
Steve Mormoris(reprezentant al companiei de parfumuri Coty) declara ca:"Halle este o actriţă emblematică şi simbolizează frumuseţea pentru multe generaţii. Adaugă o altă dimensiune pieţei parfumurilor lansate de celebrităţi".
Parfumul va fi comercializat pentru prima data pe undeva pe la jumatatea anului..iar semnătura lui Halle valorează între 3 şi 5.000.000 de dolari, la care se va adauga si un procent de 5% din vanzari.

Microsoft ieftineste Vista


Dupa ce 10% din utilizatorii de Windows din lume folosesc sistemul de operare licentiat, ceilalti 90% detin copii piratate.De aceea vor scadea preturiile in tarile in care se distribuie deja licente de Vista.Astfel de la 339$ va ajunge la 319$, Vista Ultimate.
Micorosft au produs si Service Pack 1 cu imbuntatatiri aduse sistemului.
Windows XP de la 259$ va cobori la 219$ si de asemenea Vista Home Premium de la 159$ la 129$Preturile vor varia de la tara la alta, depinzand de moneda nationala si piete.

Ne mutam

In curand ne vom muta pe www.mondenitati.info, asa ca nu va speriati daca nu va merge blogul pentru un timp..

Later Edit: cel tarziu maine va fi totul gata pe noul domeniu..toate cele bune si speram sa ramaneti cu noi ;)

Martisor de martie


E 1 martie, iarna a trecut, s-a sfarsit, c'est fini.Acum vin perioade de soare fericire si am scapat de mohoreala zilelor incetosate si intunecate.
Martisorul e singurul ce poate aduce un semn ca primavara se apropie, si in general se simbolizeaza printr-un ghiocel, si traditionala ata impletita in culori rosii si albe.De 1 martie daruiesc tuturor o zi buna si un martisor tuturor fetelor si femeilor ;)

Andreea Banica @ FHM


Aflata pe coperta din luma marrtie a revistei FHM, "unica membra a trupei sale" a pozat goala , acoperita doar de o chitara.Revista e prezenta in doua versiuni , cu doua coperti diferite(Adreea rockerita, si Andreea la saxofon).

Berea cu guste de lamaie


Ursus, dupa ce a intrat pe distributie de bere speciala , producand si bere fara alcool..acum vor scoate si bere cu gust de..lamaie :o .Redd's Fresh e prima bere cu gust de fructe din Romania si se va desfasura o campanie de promovare in aprilie constand in spoturi si bannere.Berea se va comericaliza in toate supermarketurile din tara cu un pret estimat la 2.2 lei.
In primul rand e ieftina pentru o bere mai deosebita, in al doilea rand, are gust de lamaie :D , deci cred ca va fi o experienta placute pentru papilele voastre :p

Cerbul de Aur la de ani


In editia speciala de azi de la "Cerbul de Aur" isi vor face prezenta cantareti ca Margareta Pâslaru, Luminiţa Dobrescu, Corina Chiriac, Monica Anghel, Andra, Proconsul, care vor uimi publicul ce au ca indatorire votarea prin televoting a celor mai buni interpreti ce vor canta melodii straine.Totul poate fi urmarit deseara la ora 20.00 pe postul national.

Telefonul-robot


Niste japonezi au un alt concept in cap.Un telefon cu maini si picioare ce poate interactiona cu utilizatorul.Pe ecran ii vor aparea animatii cu expresii ale fetei si poate percepe sentimentele celui ce il foloseste.Iar de exemplu daca suni o persoana de mai multe ori in aceeasi zi, mai mult ca in altele el va observa si iti spune ceva de genul "Vorbesti cam des cu el/ea..".
Telefoanele se pot face si in colaborare cu Disney, dezvoltand si unele cu "interfata" de Mickey Mouse sau Donald :p
PS:poza e doar ca sa faca titlul sigestiv, telefonul in sine nu va arata asa